داستان مردی مانده بر سر دو راهی که در تلاش است در روزگار غلبه ناجوانمردی، درستکار باقی بماند و از میان چندین زن حاضر در محیط پیرامونش، مناسبترین فرد را برای زندگی انتخاب کند…
تکخال یک کمدی موزیکال با داستانی جذاب و مفرح است که تماشا آن ساعت خوشی را برای شما رقم خواهد زد. این فیلم را مجید مافی کارگردانی کرده و در واقع اولین تجربه فیلم بلند سینمایی او است.
تهیه کننده فیلم تکخال محمدحسین فرح بخش است که در تهیه کنندگی و کارگردانی فیلم های کمدی متبحر نشان داده است. زن ها فرشته اند 2، ایکس لارج، خالتور، دشمن زن و آس و پاس از جمله کارهایی است که فرح بخش تهیه کرده است.
خلاصه داستان فیلم تکخال
فیلم تکخال که یک ساعت و 25 دقیقه است فیلمی پرحادثه و خانوادگی است. در این کمدی موزیکال ما شاهد هستیم مردی در میان تعداد زیادی از زنان جوان گرفتار می شود. او می خواهد رفتار درستی داشته باشد و در مسیر صحیح پیش برود و برای این کار به خویشتن داری زیادی نیاز دارد اما اوضاع کمی پیچیده است و در شرایطی که بسترهای منفی فراهم است درستکار بودن چندان کار ساده ای نیست و همین امر مرد جوان را با مشکلات عدیده ای مواجه می کند.
بازیگران فیلم تکخال
فیلم تکخال از حضور بازیگران مطرح و شناخته شده بهره می برد. پوریا پورسرخ، سحر قریشی، شبنم قلیخانی، امیر کربلاییزاده، مریم قجر، الهام عقیلی و یوسف تیموری در این فیلم بازی کرده اند.
پورسرخ را قبل از فیلم تکخال در فیلم چشم و گوش بسته به کارگردانی فرزاد موتمن دیده بودیم که آن هم کمدی بود البته پورسرخ در سال 99 غیر از تکخال در فیلم دیگری به نام عروس خیابان فرشته به کارگردانی مهدی خسروی نیز بازی کرده است.
سحر قریشی که زمانی بازیگری بسیار پرکار بود چند سالی است کمتر بر پرده سینما ظاهر می شود. او در سال 99 در فیلم زن ها فرشته اند 2 بازی کرد که مورد توجه قرار گرفت و در فیلم تکخال نیز حضور داشت.
کسی در فیلم حضور دارد من بشناسم؟
مجموعه بازیگران آثار محمدحسین فرحبخش در «تکخال» نیز حضور داشتهاند. سحر قریشی، پوریا پور سرخ، یوسف تیموری و شبنم قلیخانی
داستان فیلم درباره چیست؟
یک دکتر جراح زیبایی (پوریا پور سرخ) که به نظر میرسد عاشق همسر و فرزندانش است، سراغ یک دختر دیگر میرود و همسرش این ماجرا را متوجه میشود اما …
کارگردان کیست؟
مجید مافی که قبلاً دستیار کارگردان بوده و «تکخال» اولین فیلم او بهعنوان نویسنده و کارگردان به شمار میرود.
نکات مثبت فیلم؟
عوامل پشتصحنه که در این شرایط اقتصادی سخت پولی به جیبشان رفته و آن را به زخمی زدهاند.
“تک خال” از همان دست فیلمفارسی های به روز شده ای است که نمونه شان را بارها در سینمای گیشه پسند ایران و حتی در سال های اخیر دیده ایم.
ترکیب بازیگران آشنا و نسبتاً ثابت این دست فیلم ها این بار تکانی خورده و با اندکی تغییر بازیگرانی چون شبنم قلی خانی به جمع بازیگرانش اضافه شده اند اما همچنان سطح کیفی فیلم در همان سطح قابل انتظار باقی مانده است و حتی بازی این بازیگر نیز نسبت به بازی های معمولش دچار افت گردیده است.
“تک خال” بزرگ ترین ضربه را از لاغری بیش از اندازه ی فیلمنامه اش خورده است. فیلمنامه به معنای واقعی کلمه هیچ نقطه عطف، نقطه بحران و هیچ تعلیقی ندارد و هر آنچه هم که در چنته دارد تکراری، قابل پیش بینی و کلیشه ایست و ذره ای مخاطب را به وجد نمی آورد؛ به بیانی دیگر اشکال فیلم هایی از این دست آن است که عموماً قالب روایی و داستانی مشابهی دارند و “تک خال” نیز دقیقاً از همین الگو پیروی می کند…
دیدگاهی ثبت نشده!!!